googled10ae6939299b4d6.html

Voor bedrijven

Met workshops voor bedrijven levert Dutchstyle Training & Coaching een positieve bijdrage aan de mentale en fysieke vitaliteit van je collega’s en/of medewerkers. Medewerkers die gezond zijn en zich goed voelen, presteren beter en zijn minder vaak ziek. Dit gaat verder dan alleen sporten, mentale gezondheid is minimaal zo belangrijk. Wil jij er voor zorgen dat jouw werknemers fysiek en mentaal sterk zijn? Dat ze  positief en vol vertrouwen hun werk kunnen doen? Informeer naar de mogelijkheden voor bedrijven. Dutchstyle Training & Coaching geeft o.a. kickboks workshops, weerbaarheidstrainingen, agressie- en geweldtrainingen, circuittrainingen voor mannen en vrouwen, jong en oud.

Dutchstyle Training & Coaching biedt daarnaast ook workshops die op aanvraag kunnen worden verzorgd voor bijvoorbeeld scholen, particulieren en bedrijven.

De workshops en verschillende trainingen kunnen in overleg bij u op locatie plaatsvinden, of bij Dutchstyle Training & Coaching aan de Stationstraat 1a in Uden.

Informeer direct naar de mogelijkheden!

Voor bedrijven