googled10ae6939299b4d6.html

Voor bedrijven

Met bedrijfsworkshops draagt Dutchstyle Training & Coaching bij aan de positieve impact op de mentale en fysieke vitaliteit van je collega’s en medewerkers. Gezonde en vitale medewerkers presteren niet alleen beter, maar zijn ook minder vatbaar voor ziekteverzuim. Wij erkennen dat dit verder gaat dan alleen fysieke activiteit; mentale gezondheid is eveneens van cruciaal belang.

Wil je ervoor zorgen dat jouw team fysiek en mentaal veerkrachtig is? Dat ze met positiviteit en vertrouwen hun werkzaamheden kunnen uitvoeren? Ontdek de mogelijkheden voor bedrijven bij Dutchstyle Training & Coaching. Wij bieden diverse workshops, waaronder kickboks-sessies, weerbaarheidstrainingen, agressie- en geweldstrainingen, en circuittrainingen, geschikt voor mannen en vrouwen, jong en oud.

Daarnaast verzorgt Dutchstyle Training & Coaching op aanvraag workshops voor scholen, particulieren en bedrijven. Of je nu kiest voor trainingen bij ons aan de Stationstraat 1a in Uden of op locatie, wij stemmen de workshops en trainingen af op jouw behoeften.

Informeer direct naar de mogelijkheden en neem contact met ons op!

Voor bedrijven