googled10ae6939299b4d6.html

Medische Fitness

Veel mensen met een blessure komen als eerste terecht bij de huisarts. Deze mensen krijgen vaak het advies om ‘rustig aan te doen, veel te liggen en het maar even af te wachten’. Er is een mogelijkheid dat hierdoor de pijn zal verdwijnen en de patiënt zal denken dat het probleem is opgelost. De kans is echter groot dat dezelfde klachten weer terugkomen na het opnieuw belasten. Medische Fitness kan dan een oplossing bieden.

Heb jij last van (lichte) lichamelijke klachten of blessures? Wil je toch graag verantwoord trainen onder begeleiding van  medische fitness instructeur Noud Schoenmakers? Meld je dan aan voor Medische Fitness of vraag een proefles aan. 

Noud Schoenmakers is gecertificeerd medisch fitness instructeur. Samen met een fysiotherapeut stelt hij een plan voor jou op, waarbij uiteraard rekening gehouden wordt wat jouw lichaam aan kan qua lichamelijke belastbaarheid. Voor iedere oefeningen zijn er makkelijkere en moeilijkere alternatieven. Hierdoor is deelname voor iedereen toegankelijk. Dutchstyle Training & Coaching biedt een veilige methode om klachten de baas te worden en te kunnen blijven bewegen. 

Jouw gezondheid staat uiteraard voorop! Samen zorgen wij ervoor dat je weer beter kunt bewegen, fitter wordt en weer lekkerder in je vel komt te zitten.

Leden die Personal Training volgen bij Noud mogen onbeperkt gebruik maken van de fitness tijdens onze openingsuren.  

Neem direct contact met ons op om meer informatie te krijgen of de mogelijkheden van medische fitness te bespreken. 

Medische Fitness