googled10ae6939299b4d6.html

Small Group Personal Training – zakelijk

Als zelfstandig ondernemer of manager van een team heb je een helder doel voor ogen: groeien, impact maken en successen behalen. Je streeft ernaar de beste te zijn in je vak en je bent bereid om daar veel in te investeren. Ondernemen heeft veel weg van topsport, met toewijding als sleutel. Maar hier schuilt een valkuil: te veel nadruk op hard werken en te weinig aandacht voor jezelf. Besef dat een gezond lichaam en een krachtige mindset de fundamenten vormen van jouw zakelijk succes. 
 
Daag jezelf uit om samen met mij de voordelen te ontdekken van een gezond lichaam en een sterke mindset voor nog meer zakelijk succes en meld je aan voor de Small Group Personal Training van Dutchstyle Training & Coaching! Twee ochtenden in de week; op dinsdag en/of donderdag van 09:00 – 09:45 uur ga je in kleine groepen van maximaal 8 personen 45 minuten aan het werk onder begeleiding van de ervaren trainer en coach Noud Schoenmakers. De Small Group Personal Training is een op maat gemaakte, effectieve groepstraining met een half uur bokstraining gevolgd door een circuit met lichaamsgewicht oefeningen, kettlebells, medicinballen, touwen en meer. Deze training belicht kracht, stabiliteit, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Naast de fysieke training is er ruimte om ervaringen te delen, te netwerken en te leren van mede-ondernemers en managers. 
 
Laat mij jou inspireren om doelen te stellen, uitdagingen aan te gaan en actief te werken aan zowel je persoonlijke als zakelijke groei. Ontdek de kracht van een fit lichaam en een sterke mindset, want jouw succes begint bij het vinden van de juiste balans tussen ondernemen en persoonlijk welzijn. Wil je eerst proefdraaien en zien of het klikt? Natuurlijk, dat is geen probleem. 
 
Neem nu contact op voor meer informatie!
 
Dagen: Dinsdag en/of donderdagochtend van 08:00 – 08:45 uur
Kosten: 150 euro per maand

Wist je trouwens dat zakelijk sporten fiscaal aftrekbaar kan zijn voor jou als werkgever? Neem contact op met je accountant om te zien of dit ook voor jou van toepassing is.