googled10ae6939299b4d6.html
Pads training Uden

Over ons – Noud Schoenmakers

Mijn naam is Noud Schoenmakers en ik ben gecertificeerd personal trainer & coach én eigenaar van Dutchstyle Personal Training & Coaching te Uden. Van mijn passie voor sport, en met name de vechtsport, heb ik mijn beroep kunnen maken. Ik heb jarenlang ervaring binnen de fitness en vechtsport, als wedstrijdvechter en als trainer & coach. Door het sporten heb ik respect, doorzettingsvermogen en discipline aangeleerd, wat mij heeft gemaakt tot de man die ik nu ben. 

Overdag train en coach ik klanten, van jong tot oud, die graag fitter willen worden of een gezondere leefstijl willen aanleren. Daarnaast train ik zelf in Helmond en ben ik ook trainer van de wedstrijdvechters van Team Holzken. Samen met Sjef Weber ben ik de pads trainer en coach van o.a. Nieky Holzken.

Ik heb diverse sportopleidingen gevolgd, zoals: CIOS Arnhem, fitness & health instructeur, medische fitness, kickbokstrainer, self-defense trainer en LAPT personal training. 

Kies je ervoor om met mij te trainen? Dan zal ik je motivatie zijn om je sterker en gezonder door het leven te laten gaan, zowel lichamelijk als geestelijk!