googled10ae6939299b4d6.html
Pads training Uden

Over ons – Noud Schoenmakers

Mijn naam is Noud Schoenmakers en ik ben gecertificeerd personal trainer & coach én eigenaar van Dutchstyle Personal Training & Coaching te Uden. Van mijn passie voor sport, en met name de vechtsport, heb ik mijn beroep kunnen maken. Ik heb jarenlang ervaring binnen de fitness en vechtsport, als wedstrijdvechter en als trainer & coach. Door het sporten heb ik respect, doorzettingsvermogen en discipline aangeleerd, wat mij heeft gemaakt tot de man die ik nu ben. 

Overdag train en coach ik klanten, van jong tot oud, die graag fitter willen worden of een gezondere leefstijl willen aanleren. Daarnaast train ik zelf in Helmond en ben ik ook trainer van de wedstrijdvechters van Team Holzken. Samen met Sjef Weber ben ik de pads trainer en coach van o.a. Nieky Holzken.

Ik heb diverse sportopleidingen gevolgd, zoals: CIOS Arnhem, fitness & health instructeur, medische fitness, kickbokstrainer, self-defense trainer en LAPT personal training. 

Kies je ervoor om met mij te trainen? Dan zal ik je motivatie zijn om je sterker en gezonder door het leven te laten gaan, zowel lichamelijk als geestelijk!

Uden, 16 juni 2023

Keurmerk Vechtsportautoriteit voor Dutchstyle Training &  Coaching

De Udense sportschool Dutchstyle Training & Coaching heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst genomen. De sportschool voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels.

De gym van Noud Schoenmakers verzorgt lessen in kickboksen en boksen voor jongeren en volwassenen van alle niveaus. Van onervaren beginners tot (aanstaande) topsporters trainen in dezelfde zaal, allemaal met hun eigen ambities.

“Nu nog mag iedereen zich trainer noemen en ergens les geven, tot ergernis van velen in de vechtsport,” stelt Herbert Dekkers, voorzitter van de Nederlandse Vechtsportautoriteit. “Hang een bokszak op in je schuur en noem jezelf sportschool: daar willen de vechtsportsector en gemeenten van af. Daarom is het Keurmerk Vechtsportautoriteit in het leven geroepen.” De Nederlandse Vechtsportautoriteit is de toezichthoudende organisatie voor het kickboksen, thaiboksen en mixed martial arts (mma) in Nederland. Hierin wordt samengewerkt met de vechtsportbonden en overheden, met steun van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en sportkoepel NOC*NSF.

Het keurmerk geeft de gemeente zicht op de kwaliteit van vechtsportscholen. Zo kunnen ze de rotte appels gaan weren, en samenwerking zoeken met de sportscholen die hun zaken wel op orde hebben. Op den duur zullen gemeenten alleen samenwerken met keurmerkhouders. Sportscholen zonder keurmerk worden straks uitgesloten van wedstrijden. “Ook voor sporters is het Keurmerk goed,” stelt Dekkers. “Nederland is een topland in de vechtsport. Die positie kan je alleen houden als iedereen de lat hoog legt. Dat begint bij de gyms.”