googled10ae6939299b4d6.html

Agressie- en geweldtraining

Heeft u regelmatig contact met cliënten, burgers of klanten en wordt u tijdens uw werkzaamheden wel eens geconfronteerd met agressie en geweld? Zoekt u handvatten en vaardigheden om agressie tegen u te verkleinen? Dan is de training Omgaan met agressie en geweld iets voor u.

Tijdens deze training leren we u vaardigheden die u kunt inzetten om effectief om te gaan met vormen van agressie. Na afloop van de training bent u in staat op de juiste manier te communiceren en agressie tegen u en uw organisatie te voorkomen of tot een minimum te beperken.

Doelgroep

De training Omgaan met agressie en geweld is bedoeld voor iedereen die in een publieke functie in contact staat met klanten, cliënten of burgers, waarbij de kans op agressie aanwezig is.

Resultaat

  • U kunt de verschillende vormen van agressie herkennen.
  • U heeft inzicht in uw primaire reactie en uw persoonlijke grens.
  • U kunt effectief omgaan met agressief gedrag van cliënten of derden.

Programma

Wij stellen een maatwerk programma voor u samen op basis van onderstaande onderwerpen:

  • We maken u eerst bewust van de impact van agressie op uzelf. Daarna leren we u uzelf en de situatie te beheersen. Tot slot leren wij u het agressieve gedrag van de ander positief te beïnvloeden.
  • Als u geconfronteerd wordt met fysieke agressie is het goed ter zelfverdediging humaan en proportioneel zelfverdedigings- en weerbaarheidstechnieken te kunnen inzetten zonder de ander te schaden.
 
Voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven, neem contact met ons op via contact.

Agressie- en geweldtraining