googled10ae6939299b4d6.html

Kickbokslessen

Bij Dutchstyle Training & Coaching in Uden bieden we kickbokslessen aan voor zowel beginners als gevorderden, waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. Onze hoogwaardige trainingen zijn toegankelijk voor iedereen die aan zijn of haar conditie en fitheid wil werken. Onder de professionele begeleiding van Noud Schoenmakers zorgen we ervoor dat elke deelnemer zich op zijn gemak voelt.

Onze trainingen zijn afgestemd op de achtergrond en ervaring van elke deelnemer. Als je nieuw bent in het kickboksen, leggen we tijdens de eerste sessies een solide basis van diverse stoot- en traptechnieken. De kickbokslessen vinden plaats in onze sportloods in Uden.

Kickboksen bij Dutchstyle Training & Coaching gaat verder dan zelfverdediging en het opbouwen van zelfvertrouwen. Onze trainingen versterken reflexen, timing en verbeteren kracht en uithoudingsvermogen in een intensieve en uitdagende omgeving. Bovendien dragen ze bij aan het verminderen van stress en spanning in het dagelijks leven. Ontdek de vele voordelen van kickboksen en bouw samen met ons aan je fysieke en mentale welzijn.

Kickbokslessen Uden

Ben je benieuwd of kickboksen ook iets voor jou is en wil je graag een keer vrijblijvend meedoen aan een training? Neem dan contact met ons op. De kickbokslessen vinden plaats bij Dutchstyle Training & Coaching, aan de Stationstraat in Uden (vlakbij het centrum). 

Lesdagen:

  • Dinsdag: 18:30 uur (recreanten)
  • Dinsdag: 19:30 uur (gevorderden)
  • Donderdag: 18:30 uur (recreanten)
  • Donderdag: 19:30 uur (gevorderden)
  • Zaterdag: 09:00 uur (recreanten en gevorderden)

Kickbokslessen Uden