googled10ae6939299b4d6.html

Kickbokslessen

Bij Dutchstyle Training & Coaching te Uden kan iedereen op zijn eigen niveau deelnemen aan het kickboksen, beginnend of gevorderd. De trainingen zijn van kwalitatief hoog niveau en zijn toegankelijk voor één ieder die aan zijn of haar conditie en fitheid wilt werken. Dit alles gebeurt uiteraard onder professionele begeleiding van Noud Schoenmakers. Bij de opbouw van de trainingen word rekening gehouden met de achtergrond en ervaring van iedere deelnemer. Ben je totaal nieuw en onbekend met het kickboksen, dan zal er tijdens de eerste trainingen een solide basis worden opgebouwd van diverse stoot- en traptechnieken. De kickbokslessen vinden plaats in onze sportloods te Uden.

Naast het verwerven van zelfverdediging en het opbouwen van zelfvertrouwen heeft kickboksen tal van andere voordelen. Een training versterkt je reflexen, timing en verbetert kracht en uithoudingsvermogen in een intensieve en uitdagende training. Tevens verlicht het stress en spanning in jouw dagelijks leven.

Kickbokslessen Uden

Ben je benieuwd of kickboksen ook iets voor jou is en wil je graag een keer vrijblijvend meedoen aan een training? Neem dan contact met ons op. De kickbokslessen vinden plaats bij Dutchstyle Training & Coaching, aan de Stationstraat in Uden (vlakbij het centrum). 

Lesdagen:

  • Dinsdag: 19:30 uur
  • Donderdag: 19:30 uur
  • Zaterdag: 09:00 uur

Kickbokslessen Uden