googled10ae6939299b4d6.html

Boksclinic voor bedrijven & groepsuitjes

Ben je op zoek naar een spannend teamuitje waarbij je jezelf op een compleet nieuw niveau kunt uitdagen? Dan is onze boksclinic precies wat je zoekt! Geschikt voor bedrijven, voetbalteams en groepsuitjes. In samenwerking met Peter Janssen bieden wij groepslessen recreatief boksen aan, waarbij de nadruk ligt op teamwork, het stellen van grenzen en respect voor elkaar – cruciale waarden die ook op de werkvloer van grote waarde zijn.

Wil je samen met collega’s een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren of zoek je met je voetbalteam een nieuwe uitdaging? Onze boksclinic is geschikt voor zowel jongeren als ouderen. Bereid je voor op een dynamische ervaring waarbij je niet alleen vecht- en verdedigingstechnieken leert, maar ook de teamgeest versterkt.

Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest dat wat extra spanning en inspanning vereist, of een teambuildingactiviteit die verder gaat dan het gebruikelijke, onze groepsles boksen biedt de perfecte mix van plezier en functionele training. Kom samen, leer samen en ervaar een bokssessie die niet alleen fysiek uitdagend is, maar ook de onderlinge band versterkt. Maak van jullie evenement een memorabele en verbindende ervaring!

Boksclinic Dutchstyle