googled10ae6939299b4d6.html

Kickbokslessen Jeugd

Wil jij na een hele dag stilzitten in de klas jouw energie lekker kwijt? Meld je dan aan voor de kickbokslessen voor Jeugd van Dutchstyle Training & Coaching. Je krijgt les van Noud Schoenmakers. Noud heeft erg veel ervaring binnen de (vecht)sport, als wedstrijdvechter en als trainer & coach. Naast het geven van kickbokslessen en andere trainingen, traint Noud zelf ook nog in Helmond. Ook is hij samen met Sjef Weber trainer van de wedstrijdvechters van Team Holzken en pads trainer en coach van 7-voudig wereldkampioen Kickboksen Nieky Holzken!

Vanaf 8 jaar mag je meedoen met de kickbokslessen voor jeugd. Zodra je er klaar voor bent, stroom je door naar de kickbokslessen voor volwassenen.  

Hoe ziet een les eruit?
Na de warming-up leer je de basistechnieken van het kickboksen aan, waarna je in tweetallen tegen elkaar oefent. Ook mag je lekker hard tegen de stootkussens en de bokszakken stoten en trappen.

In de vechtsport staat respect voor elkaar en de leraar, doorzettingsvermogen en discipline heel hoog. Daarnaast is er door de kleinere groepjes maximale aandacht voor het juist aanleren van technieken, maar ook voor het coachen van persoonlijke doelen.

Lesdagen :

  • Dinsdag om 17:30 uur
  • Donderdag om 17:30 uur

Wil jij een proefles volgen of een keer komen kijken? Dat kan uiteraard! Neem jij (of papa en mama) dan even contact met ons op.