googled10ae6939299b4d6.html

Kickbokscircuit

Het Kickbokscircuit is de ultieme training waarbij kickboksen wordt gecombineerd met Functional Training.  Deze vorm van trainen is efficiënt en effectief. Je hele lichaam wordt in korte tijd helemaal getraind. De trainingen zijn leuk en afwisselend. Doordat je in een kleine groep traint is er altijd voldoende individuele aandacht.
 
Deze les bestaat uit twee gedeelten.
  • De eerste 30 minuten ligt de focus op het leren,  uitvoeren en verbeteren van de basistechnieken die nodig zijn om kickboksen te kunnen beoefenen.  De technieken worden op een veilige en leuke wijze aangeleerd. Een heerlijke training om de dagelijkse stress letterlijk en figuurlijk van je af te slaan.
  • Het tweede gedeelte van de training bestaat uit een Functional Training van 15 minuten. Hierbij train je het hele lichaam met behulp van o.a. lichaamsgewicht oefeningen, kettlebells, medicinballen en maak je veel gebruik van je core. 
 
Deze les is geschikt voor beginners die nauwelijks tot geen ervaring hebben met kickboksen, maar ook voor gevorderden die hun kickbokstechnieken willen verbeteren en aan hun conditie willen werken.
 
Lesdagen:
  • Dinsdag: 09:00 uur
  • Donderdag: 09:00 uur
  • Zaterdag: 10:15 uur
Heb jij interesse in deze nieuwe les, reserveer nu een proefles! 
Bokszaktraining